Kleine beurt bij Vakgarage Bosman van der Laan in Nieuwveen

Bij Vakgarage Bosman van der Laan wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Bosman van der Laan niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Bosman van der Laan voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Nieuwveen altijd langs Vakgarage Bosman van der Laan om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Nieuwveen? Kom dan langs Schoterhoek 7 in Nieuwveen (Zuid-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgaragebosmanvanderlaan.nl of bel naar 0172538796.

Contactgegevens

Vakgarage Bosman van der Laan
Schoterhoek 7
2441LC Nieuwveen

tel.: 0172538796
mail: info@vakgaragebosmanvanderlaan.nl